Lage prijs te koopmannen vrouwen Nike Odyssey React Hardloopschoenen op onze winkel | Koop goede Nike schoenen

Posted by admin 18-08-2018 0 Comment(s)

Top tien heren hardloopschoenen.

 

Onmiddellijk na de Hot Epic reageren Flynit, Nike zal een nieuwe hardloopschoen genaamd Odyssey reageren. De nieuwe schoenen zijn ontworpen met traditionele tongen, maar de lijnen van de schoenen zijn gladder dan de eerste, en ze zijn samengesteld uit Flyknit en mesh, en de Nike reageren Foam buitenzool is nog steeds de focus. Voor de gebruiker om een flexibele en comfortabele ervaring te brengen. Het is gemeld dat de nieuwe Nike Odyssey reageren is verkocht op skschoenennl.com. Er zijn 5 kleurencombinaties om uit te kiezen.

Unisex Nike Odyssey React Flyknit zwart wit Hardloopschoenen

Zwart-wit kleur matching, de stof is gemaakt van mesh ademend materiaal. De geïntegreerde tong ontwerp is bijzonder sterk en kan niet geschikt zijn voor de hoge boog. Side: zeer eenvoudig, het enige dat opvallend is het grote witte logo, en de dikke witte hars tussenzool.

Unisex Nike Odyssey React Flyknit zwart wit Hardloopschoenen

Hiel: relatief stabiel, met een hijs band, met een kleine reflecterende tape. Zool: dit is de essentie van deze schoen, recact tussenzool, kan worden gezien zeer dik. Dit schuim is zeer zacht en elastisch. Buiten de tussenzool, de voor-en achterzijde palmen zijn verdeeld met verschillende rubber materialen om slijtvastheid te bieden.

Unisex Nike Odyssey React Flyknit zwart wit Hardloopschoenen

Algemene voordelen; zwart-wit kleur matching, relatief eenvoudig, kan worden gedragen zoals gewoonlijk; stof mesh stof, meer ademend; geïntegreerde tong, vooral sterk pakket; nieuwe reageren tussenzool is echt zacht, over het algemeen is zeer licht, bij het draaien geeft een goed gevoel van voet.

Unisex Nike Odyssey React Flyknit zwart wit Hardloopschoenen

Leave a Comment